Everything

Jeg tester glattebørsten

41

Jeg har for et par uger siden modtaget denne fine tourmaline straightening brush fra Irresistible Me, som jeg har været meget spændt på at komme i gang med at teste. I har sikkert, ligesom jeg, hørt en del om glattebørsterne, som skulle gøre det så meget nemmere og endda hurtigere at glatte ens hår. Det lyder da ikke så tosset, gør det vel?

Læs også: Anmeldelse af Garnier Moisture BOMB

Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg været en del skeptisk angående de hypede glattebørster, for var det virkelig så nemt, som det så ud til? Det er det jo sjældent. Derfor var jeg også meget spændt, den første gang jeg skulle afprøve min nye Jade Brush.

.

2829

Børste eller ej, så tænkte jeg, at det nok var en god idé at redde mit hår først. Det ville jo ikke være så fedt, hvis det sad fast i den varme børste, hæhæ. Som I kan se, så krøller mit hår sådan semi meget i spidserne og lidt op ad i længderne. Det er specielt i spidserne, at jeg har de mest genstridige krøller, som stort set er umulige at glatte helt ud (det tager i hvert fald sin tid og en ordentlig spand tålmodighed – noget jeg ikke besidder det store af).

Da glattebørsten var godt varmet op, gik jeg derefter i gang med at “redde” håret stille og roligt. Jeg skulle lige vænne mig til at redde lidt langsommere, men børsten var rigtig god til at holde på håret, trods det langsomme tempo. På det nederste billede har jeg reddet håret et par gange og som I kan se, så ser det dejlig glat ud.

Jeg havde dog lidt sværere ved at få spidserne helt glatte. Det problem døjer jeg dog altid med og eftersom det var lidt sværere at holde spidserne på børsten i længere tid af gangen, har det sikkert medvirket til problemmet.

.

30

Spidserne var, som sagt, det helt store dilemma – et dilemma, jeg altid har, når jeg glatter hår – så hvis vi lige ser bort fra det et sekund, så er jeg helt vild med idéen med glattebørsten; at gøre det hurtigere og nemmere at glatte sit hår. Jeg er generelt typen, der gerne vil spare den tid, som der spares kan og jeg undgår derfor altid at glatte mit hår; det tager simpelthen for lang tid for min smag og så er det jo vildt bøvlet at få håret glattet ordentligt bag på.

Børsten gjorde det nemmere for mig og jeg synes, det gik let som en leg at få glattet håret bagi. Overordnet set er jeg rigtig tilfreds med resultatet og jeg tror, at hvis man bare har lidt færre krøller end jeg i spidserne, så ville man heller ikke skulle bøvle sådan med spidserne, som jeg gjorde. Hvis du spørger mig, så anbefaler jeg virkelig den fine Jade Brush, specielt hvis du, ligesom jeg, er lidt doven og godt kan lide at springe over, hvor gærdet er lavest. :o)

Produktet er modtaget til test


I have been testing the tourmaline straightening brush from Irrestible Me. For quite a while I have heard a lot about the very hyped straightening brush so I was looking a lot forward to testing it myself and see if it really was as easy as they promised. Except for my crazy tips it was a true delight using the Jade Brush. It was easy and fast and it was no problem straightening my hair in the back as well. Overall I was very satisfied with it and if you a little lazy as me when it comes to hairstyling, I can only recommend the Jade Brush.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG