Everything

Instagram lately

58@NIKKILUNDS

.

Den sidste måneds tid har været helt fantastisk for mit vedkommende (ikke for at blære mig eller noget, men det har den altså). Jeg har fået så mange gode minder, som jeg kan se tilbage på og jeg har lært så meget nyt, fået så mange nye indtryk og lært mig selv endnu bedre at kende. Selvom jeg aldrig har haft de store selvværdsproblemer, så er det som om, jeg bare hviler endnu mere i mig selv, end jeg gjorde for bare et par måneder siden. Det føles skønt, at have fundet denne nye side af mig selv – hvilket også afspejles i de seneste billeder på min instagram, hvis jeg altså selv skal sige det.


The last month has been amazing for my case (not to show off or anything, but it really has). I have collected so many lovely memories which I can look back on and I have learned so many new things, gotten so many new impressions and I have gotten to know myself a lot better. Even though I have never really gotten any issues with my confidence it is as if I now rest so much more in myself than I did just a couple of months ago. It feels great to have find this new side of myself – which is also representative in my latest pictures on instagram, if I have to say it myself.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG