Wanderlust

I dag rejser vi!

0203

Så er vi på den igen. Det er blevet torsdag og det betyder én ting: LONDON!! Åh, hvor jeg glæder mig. Jeg sidder i nvuærende stund i toget på vej til Kastrup Lufthavn med ankomst liiiige om lidt. Det er så tæt på nu, jeg kan slet ikke fatte det.

Jeg er taget afsted, endnu engang, med min bedste veninde. Vi var tidligere på året afsted til Mallorca og nu skal vi til London. Det bliver så skønt at dele oplevelsen med hende. <3

Læs også: Jeg drømmer mig tilbage til Mallorca

Som I kunne læse i dette indlæg, så har vi lagt en masser planer for turen; hvad vi gerne vil se og opleve, så vi kommer bestemt ikke til at kede os! Personligt glæder jeg mig mest til at opleve London Dungeon, High Tea og British Museum (og så selvfølgelig også alt det shopping, vi skal have indhentet!).

Vi ses på søndag, Danmark!


Off we go! Next destination is London and I am SO excited! I am looking the most forward to experience London Dungeon, High Tea and British Museum (and of course all of the shopping!). Bye bye!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG