Food & Drinks

Et godt grundlag

0809Jeg har lukkevagt i dag, hvilket betyder at jeg skal arbejde fra 12:00-22:00. Det er altså en lang vagt og derfor er det også ekstra vigtigt at tænke over, hvad man propper i munden – for jeg skal jo gerne have godt brændstof til at køre på hele dagen.

Derfor har jeg i dag startet min sene morgen med en god omgang blåbær/banan yoghurt/skyr (én af mine favoritter!) toppet med en smule granola, chiafrø, græskarkerner og en lille håndfuld blåbær. Det ligger godt i maven og danner en god bund for dagen.

.

1011Læs også: Huevos rancheros – Morgenmad med fut i!

Efter denne gode omgang mad vil jeg nu drage på arbejde. Selvom det bliver en lang dag, så er jeg sikker på, at det nok skal blive en god én af slagsen! Jeg er nemlig fyldt af den største glæde og spændthed – i morgen går turen nemlig til London. Uh ha, uh ha. Det har jeg godt nok set frem til i længe!


I set my stomach for a long day ahead. I am working from 12:00-22:00 today so it is a must. 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG