Interior decorating, Tips & Guides

Planten, som ALLE kan holde!

83

Inden jeg for alvor går i gang med dette indlæg, er der én ting, som jeg lige er nødt til at understrege: JEG ER HELT OG ALDELES ELENDIG TIL AT HOLDE PLANTER. Det er jeg. Helt seriøst. De dør på stribe for mig og uanset hvad jeg gør, ender jeg nærmest altid med at skulle ud og investere i nogle nye.

.. I hvert fald indtil jeg stødte ind i denne fine fyr. Monsteraen. I har sikkert set en hel del til den før, det ligger nemlig sådan, at planten er gået hen og blevet lidt af et blogger-must, som nærmest hærgrer diverse medier.

Efter selv at have set den diverse steder på nettet, blev jeg også lidt betaget af den fine plante og med godt gå på mod tog jeg hen i min lokale Plantorama efter et eksemplar selv. Da jeg så prisen, undrede jeg mig over, hvorfor jeg ikke for længst havde anskaffet mig én – for den nette sum af bare 79kr blev monsteraen min. Det er da bestemt ikke skidt.

Læs også: Spøgelsestræet

Da jeg så havde fået den med hjem og placeret den lige dér, hvor jeg ville have den, begyndte tvivlen at vise sig; mon denne ville overleve? Altså sådan mere end et par måneder..? Nu har jeg jo ikke ligefrem den længste success historie med planter. Kun én enkelt lille hjerteranke, som var lykkedes for mig.

Det viste sig dog at være en smal sag! Der er gået dage, hvor jeg har glemt at vande den og til andre tider har den fået sig en ordentlig røvfuld vand – og den STOR trives! Underligt nok, så har jeg formået at få den til at vokse sig omtrent dobbelt så stor, som da jeg først cyklede hjem med den i cykelkurven.

Så hvis jeg, plantedræberen over dem alle, kan passe, ja endda få den til at trives, så kan enhver!


I, the plantkiller above all, have been capable of keeping this beautiful plant, the monstera, alive and even making it thrive. It surely is a plant ANYONE will be capable of taking care of.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG