Style

Outfit fra Oslo

2019

Sweater, VRS // Skjorte, VRS // Bæltetaske, Interleather // Frakke, VRS // Laksko, Bianco // Halstørklæde, VRS 

Et lille tilbageblik fra vores tur til Oslo for en uges tid siden i form at et par outfit billeder. På billederne ses to af mine bedste køb dette år; mine elskede laksko fra Bianco, som har været en rigtig god investering, samt frakken fra VRS, som var det rene røverkøb; jeg købte den til Bilka’s januarudsalg for blot 99kr!! I starten var jeg dog ikke helt sikker på, hvor meget jeg ville få den brugt, eftersom jeg ikke havde haft lignende før. Efter lidt tid blev jeg dog overbevist; den er nu helt sikkert favoritten!

Læs også: 9 skønne overgangskjoler

Foruden de to favoritter er jeg nu også gået hen og blevet temmelig glad for mit nye halstørklæde, som ligesom frakken er af mærket VRS (som bl.a. forhandles i Bilka). Når man har sin daglige gang i Bilkas tekstilafdeling, kan man ikke andet end at blive fristet ind i mellem; vi havde fået nogle super lækre halstørklæder i tre fine farver; sort, grå og bordeauxrød og så til bare 79kr. Personligt ville jeg have foretrukket et marineblåt ét af slagsen, men eftersom denne ikke fandtes, stod valget (for mig) mellem det sorte og det bordeauxrøde – jeg endte med at tvinge mig selv til at tage det røde for bare at få en smule farve ind i garderoben.

Et valg, som jeg efterfølgende er blevet temmelig godt tilfreds med. 🙂


A little throwback to our trip to Oslo, Norway from about a week ago. In my outfit two of my best buys are shown; my beautiful shoes and the coat which was a true bargain; I bought it on a sale for only 99kr (aproximately 13€).

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG