Wanderlust

Om én uge: Oslo

060507

Hej piger!

Ugen er ved at være ovre og det betyder, at vi træder ind i en ny én, som har noget rigtig godt med sig – og jeg glæder mig sådan! Jeg bestilte nemlig for nogle måneder siden en tur på Oslobåden til min kæreste og jeg. Vi trængte til at komme lidt væk fra det hele og bare nyde hinanden.

Vi tager afsted søndag og kommer hjem igen tirsdag. Det er ikke den længste tur, med blot 6 timer i Oslo, men jeg glæder mig til at komme helt ned i gear og opleve noget nyt.

Læs også: Bådtur langs Mallorcas kyst

Med bare 6 timer i Oslo vil vi gerne have så meget ud af tiden som muligt; vi skal ud at se noget beundringsværdigt og have noget lækkert at spise. Det er dog overhovedet ikke så let at finde gode tips til sightseeing i Oslo, så hvis der er nogen af jer, der har været dér og har nogle gode råd og tips så modtages de med kyshånd!


In a week we are on our way to Oslo, Norway! I am so excited!!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG