Everything

Oktober – sidste år

24

Som noget nyt vil jeg til at give nogle tilbageblikke på måneden, året forinden. Det er lidt hyggeligt at kigge tilbage på gamle indlæg og minder og jeg håber, at I også vil kunne lide det! 🙂

Min oktober 2015 bød på en hel masse hygge (og en masse lækre kaffedrikke, hæhæ).

.

25

Jeg hyggede mig vældig meget med græskarudskæring og gik meget op i, at det skulle se helt rigtigt ud, hæhæ. Her er det Jack Skellington, der er portrætteret. (Yderst populært og velanlagt græskar portræt!)

.

03

Det var måneden, hvor jeg stiftede bekendtskab med de lækre produkter fra Nilens Jord, som jeg har været stor fan af siden.

.

17

Min bagelyst blussede helt vild op i denne måned. Det skyldtes nok den forhøjede opmærksomhed omkring hyggen i hjemmet. En dag, på en lang gåtur, gik vi og plukkede nogle æbler, som jeg senere lavede den lækre æbletærte ud af. Mums!

.

27

Jeg havde en overordenlig skøn måned. Der er bare noget helt magisk over oktober og gang på gang må jeg tilstå, at det uden tvivl er min favorit måned.

.

39

Højdepunktet sidste år må uden tvivl have været Halloween, som jeg forberedte mig til i stor stil. Til selve festen havde jeg da også været kreativ med disse søde spøgelsesmarengs (som nok blev en smule tilbagelænede, hæhæ).

.

07

Det drejede sig ikke kun om Halloween herhjemme – jeg fik min søde svoger til at sætte mine nye illustrationer op og resultatet blev super fint!

.

26

Vi havde meget glæde ud af det fine græskar, som var vildt (u)hyggelig med lys i om aftenen. Jeg kan ikke vente til, at vi skal til at skære græskar igen i år. 🙂

.

13

Der gik selvfølgelig heller ikke en måned, hvor jeg ikke fik sushi i godt selskab. Sushi hører sig jo til ved de gode stunder, hvis du spørger mig!


Highlights and a little throwback to October 2015.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG