Everything

Mit nye crush

91

Åh piger. Jeg har fået mig et nyt crush. Et crush, der kan gøre mig helt blød i knæene og varm i kinderne. Ét af de gode crush. Ham her, Shawn Mendes. Jeg har tidligere nævnt ham på bloggen, men jeg bliver altså bare mere og mere vild med ham. Derfor fortjener han også lidt opmærksomhed her på bloggen. :o)

Det er knapt et halvt års tid siden, at jeg for første gang stødte på ham igennem sangen Stitches, som jeg blev helt tosset med right away. Efterfølgende forelskede jeg mig også i I Know What You Did Last Summer, men det var først, da jeg hørte Treat You Better for ca 2 måneder siden, at jeg forelskede mig i ham, som musiker.

Læs også: 4 du SKAL høre – hvis du altså ikke allerede gør det

Nu har han så gjort det igen. Det er ikke lang tid siden, jeg stiftede bekendtskab med nummeret Mercy, men jeg har på fornemmeren, at det bliver endnu et hit fra hans side af.

Har I endnu ikke stiftet bekendtskab med hans gode musik eller bare gerne vil have en opfrisker, så kan I lytte til de fire omtalte numre nedenfor.

.


I have found myself a new crush in the amazing artist Shawn Mendes. I was first introduced to him with Stitches, shortly after I Know What You Did Last Summer but it was first when I heard Treat You Better I fell completely for him. Now he has done it again with Mercy – a sure hit if you ask me!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG