Wanderlust

Mine planer for London

london

Så er det ved at være så vidt. Jeg ved ikke, hvor meget jeg egentligt har skrevet om det på bloggen, men om blot én uge, er jeg på vej til London med min bedste veninde. Vi skal på et forlænget weekendophold og virkelig bare forkæle os selv. Det var en helt ubeskrivelig glæde og spændthed, der fyldte min krop fra top til tå, da det pludselig gik for mig, at der kun var én uge tilbage.

Læs også: Oslo turen

I den anledning ville jeg da lige skrive lidt om vores planer og ønsker for vores tur til London; ting, som vi helt bestemt bare skal se, oplevelser vi bare skal opleve og mad vi bare skal spise. Som I nok kan høre, så skal vi en hel masse!

.

towerbridgebig-benlondoneye

Seværdigheder
Vi skal helt uden tvivl se de tre giganter. I har alle sammen hørt om dem og flere af jer har sikkert endda selv haft fornøjelsen af at opleve dem i virkeligheden; nemlig Tower Bridge, Big Ben og London Eye – OG SELVFØLGELIG SKAL VI DA OGSÅ SE DEM!

Læs også: Mindet om en fantastisk tur til Prag

Man kan jo ikke tage til London uden at have set disse tre ting. Det er et must for en rigtig London tur og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg næsten, det er umuligt IKKE at se dem.

.

bazaar-london-shopping-guide-640x280liberty-london-hertiage-suite-12

Shopping
Vi er jo i London, så for dælan, hvor skal vi shoppe!! Jeg har ikke noget bestemt i tankerne, som jeg bare er nødt til at have med hjem – så hvis I har nogle gode råd til lækre køb at gøre sig i London, så må I meget gerne tipse mig!

Læs også: Spar penge mens du shopper

Én ting, jeg dog er sikker på, er, at vi skal et smut forbi Liberty London, som sælger de fineste juleting. Jeg skal helt bestemt have en stor kuffert med, for nøj, hvor skal vi shoppe!

.

natural_history_museum_london_jan_2006the-british-museum-166907

Museumsbesøg
Det skal selvfølgelig ikke bare være tant og fjas det hele. Nej, vi har også planer om at skulle lære noget, når nu vi er i nærheden af to af de mest kendte museumer i verden. Helt specifikt taler jeg om Natural History Museum og British Museum. Jeg har svært ved at beslutte mig for, hvilket ét af museumerne jeg glæder mig mest til at besøge, men i sidste ende bliver det nok British Museum.

Læs også: At fare vild i studiejunglen

Selvom jeg er dybt fascineret af vores naturhistorie og om vores tilblivelse, må jeg nok indrømme, at jeg er lidt mere af en historienørd. Specielt den oldægyptiske historie betager mig og jeg tror derfor, at jeg nok skal blive ekstra glad for British Museum. Uh, hvor historienørden i mig er spændt!!

.

high-tea-experienceborough-market-credit-simon-rawles2

Mad
Min rejsekompagnon og skønne veninde er, for at sige det mildt, en madglad tosse – hvilket betyder, at vi skal have en masse lækkert at spise! Det har jeg bestemt ikke noget imod (hvorfor skulle jeg dog også have det?). Vi har derfor planlagt at besøge en masse forskellige madmarkeder, blandt andet Borough Market, som skulle være rigtig godt (hvis jeg skal regne med min veninde).

Læs også: Mallorca foodspam

Én madoplevelse, som jeg specielt ser frem til er High Tea, som er et traditionelt engelsk kaffebord (eller i dette tilfælde tebord), hvor man får serveret te, forskellige kager og småkager. Egentligt er jeg ikke den største tedrikker, men jeg glæder mig til at skulle opleve noget godt engelsk kultur. 🙂

.

buckingham-palaceplatform934londondungeon

Oplevelser
Vi kan ikke komme hjem fra London uden at have set vagtskiftet på Buckingham Palace, hvilket jeg glæder mig vældig meget til. Min veninde har desuden insisteret på, at vi skulle en tur i London Dungeon, som jeg indtil, ja faktisk nu, ikke vidste hvad var. Efter at have undersøgt det lidt nærmere, tror jeg, at det muligvis kunne gå hen og blive én af højdepunkterne på turen. Hvis du heller ikke, er helt klar over, hvad London Dungeon egentligt er, så kan jeg sige så meget, at det er en underjordisk verden baseret på Londons grufulde forhistorie med sygdom, tortur og modere, som en gruppe professionelle skuespillere levenliggør. Frygt – på en sjov måde. Ja, hvorfor ikke?

Læs også: At rejse er at leve

Et ønske, jeg desuden også har til turen, er, at komme forbi Platform 9 3/4. Does it ring a bell? Det burde det i hvert fald! Det er nemlig den berømte tog perron fra Harry Potter filmene. Jeg har endnu ikke helt fået overtalt min muggler veninde, men jeg er altså bare nødt til at få taget et vaskeægte fan billede lige dér!


In just one week we are going to London, just me and my best friend. Here are the things on our must see, must experience and must eat list!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG