Everything

Min oktober bød på..

2234

Oslo turen
Månedens absolutte højdepunkt må uden tvivl være vores skønne tur med DFDS til Norge. Vi ankom til Oslo uden den mindste forventning til byen og hvad, vi skulle opleve og se og det viste sig, på trods af størrelsen på ferien, at have været én af de absolut bedste ferier, jeg nogensinde har haft. Vi fik oplevet og set så meget og vigtigst af alt, fik vi muligheden for at fokusere fuldt ud på hinanden. <3

Se eller gense nogle af indlæggene lige her: Oslo turen og Hjemme fra Norge igen

.

67

Adidas til samlingen
Jeg kunne langt om længe tilføje et par højt ønskede Adidas sneakers til min (efterhånden) fine skosamling. Skoene var jeg faldet pladask for med det samme og jeg kunne ikke lade være med at klappe i hænderne af bare glæde, da jeg modtog pakken med de fine sneakers.

Se eller gense indlægget lige her: Adidas addict

.

6665

Legoland
Der blev i løbet af oktober måned også tid til at tage et smut forbi Legoland med noget af min familie, hvilket vi havde meget sjov med. Vi blev nærmest som børn igen og skulle op og prøve (næsten) alle forlystelserne igen og igen – også selvom det var lidt koldt. 🙂

Se eller gense indlægget lige her: Legebørn i legeland

.

83

Min fine monstera
Jeg følte mig samtidig nødsaget til at dele ud af min erfaring med den fine monstera plante, som jeg har formået at holde godt gang i herhjemme. Det siger altså meget, for normalt overlever planter og blomster ikke særligt længe hjemme ved mig.

Se eller gense indlægget lige her: Planten, som ALLE kan holde!

.

89

Uret
Selvom jeg aldrig rigtig har været et ur-menneske, så kunne jeg alligevel ikke dy mig for at investere i det smukke komplet sorte armbåndsur fra Cluse. Jeg faldt for uret med det samme og der gik ikke længe, før jeg fik bestilt et eksemplar hjem til mig selv også.

Se eller gense indlægget lige her: Armbåndsuret

.

london

London turen
Jeg har ikke været afsted endnu, men jeg har dog udnyttet muligheden for at snakke lidt om min kommende tur til London. Der blev delt ud af planer og idéer til rejsen og jeg kom ét skridt nærmere turen.

Se eller gense indlægget lige her: Mine planer for London


October has come to an end and I am mentioning the highlight and biggest events of the month seen through my eyes. 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG