Everything

Legebørn i legeland

58606165For en uge siden var vi med min papzchen i Legoland. Han havde snakket med min kusine, som arbejder dér og hun havde tilbudt at skaffe os fri entré – det siger man da ikke lige nej til, specielt ikke når man er en familie, der altid er kommet en del i Legoland.

Da vi var yngre, havde vi altid sæsonkort og vi var afsted flere gange om måneden. Jeg har så mange skønne minder derfra og jeg har derfor intet imod at tage derhen igen, om det så bare var kæresten og jeg. Hvis du spørger mig, så behøver man ikke at have børn, for at tage afsted; så længe du bare har dit indre legebarn med, så skal det nok blive sjovt. :o)

Læs også: Frivillig til Karrusel

Selvom jeg er kommet en del i Legoland, så er det alligevel omtrent 4 år siden, jeg sidst har været forbi og første gang nogensinde om efteråret, så det var et lidt specielt gensyn. Jeg var afsted, som sagt, med min papzchen, men også kæresten, de to yngste søskende og to af deres venner var med. Vi havde en vildt hyggelig tur med hjemmelavede madpakker, lidt kolde snuer og højt humør.

Inden vi så os om, lukkede karrusellerne så småt ned og mørket faldt hen over Legoland. Vi var nu alle et skønt minde rigere.


A week ago we went to Legoland with my father and my smallest siblings. We had a great day with homemade lunch, cold noses and a good mood. Before we even noticed the carousels were about to shut down and the darkness fell over Legoland. We were now a great memory richer.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG