Interior decorating

Køkkendetaljer

82

Selvom jeg ikke altid har været lige glad for vores lille outdatede køkken (uden emhætte og med industri bordplade, yaaaay…), så er jeg efterhånden blevet gladere og gladere for det. Specielt denne lille krog ved vinduet er jeg blevet meget glad for. Det er nemlig den første vellykkede krog i køkkenet.

Læs også: Endnu én til samlingen

Det er altså heller ikke helt nemt, når man “bare” bor til leje i en gammel 70’er blok og man så kun har begrænsede muligheder for at gøre det lækkert. Lækkert skal det nok blive, eller jeg vil i hvert fald gøre mit for det, hæhæ. Indtil videre nyder jeg dog bare min fine lille krog. 🙂


I have not always liked my kitchen that much, but this little place in the kitchen I like a lot.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG