Everything

I’m a cool girl

Jeg har fået mig et nyt crush, igen igen. Det sker tit, men lige for tiden er det denne skønne, skønne sang fra Tove Lo. Den er virkelig lækker at lytte til og det er det rene earcandy. Jeg hørte den én enkelt gang i radioen og vi var alt for langsomme til at finde shazam frem. Normalt går en sang i sådan et tilfælde i glemmebogen hos mig (hukommelsen er ikke, hvad den har været, hæhæ), men sangen plagede mine tanker, indtil jeg fik den fundet på Spotify.

Læs også: 5 sange, der kører på repeat lige nu

Sangen er efterhånden blevet afspillet en million milliard gange og min kæreste er vidst godt træt af den. Det fatter jeg så narda af, for den er da bare for lækker!!

Hvad siger I til det? Har I stiftet bekendtskab med Tove Lo’s Cool Girl og er I hooked? 🙂


I have got a new crush. This song by Tove Love is pure earcandy. I am listening to it on repeat. Are you hooked yet?

.

301

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG