Style, Wanderlust

Hovedbanegården

1011

For én uge siden befandt jeg mig lige her – på Københavns Hovedbanegård. Det var omtrent halvandet år siden, jeg sidst havde sat mine fødder netop dér og det føltes en smule pudsigt pludselig at være der igen. En overgang kom jeg igennem Hovedbanegården to gange om dagen og stedet var et velkendt syn. Noget som jeg ikke tænkte vitterligt over.

Det var den gang jeg gik på Københavns Universitet og læste Ægyptologi (som jeg i øvrigt var mægtig glad for). Jeg elskede Københavner fornemmelserne; caféturene, uhøjtidelige komsammener og den lette “pyt med det” attitude.

Læs også: 5 ting om mig

Den første tid var jeg en snotforvirret, smådømmende Sønderjyde, der skyndte mig til og fra forelæsningerne og skulle skynde mig hjem igen. Det var det. Med tiden blev jeg dog gladere og gladere for den støjende by med dets mange skønne muligheder og det var da også en smule vemodigt at skulle tage afsked med både byen og studiet, da jeg sidste år droppede ud af studiet.

Nu var jeg så tilbage på dette engang så velkendte sted for første gang siden afskeden. Selvom det føltes en smule finurligt, var det nu alligevel helt rart at stå der som en ny og forbedret Nikki, som kun er blevet bekræftiget i, at det var den rigtige beslutning. 🙂

.

12


Copenhagen Mainstation – I have not been here for a year and a half since I dropped out of Copenhagen University. Once I used to pass by this location twice a day and the station was well known to me. Now I was back for the first time since the dropout as a new and improved Nikki.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG