Landscapes, Wanderlust

Hjemme fra Norge igen

2016-25-11-15-25-03

Den smukke udsigt fra Oslo båden i går aftes. Norges kyst.

Bloggen har været en smule stille de sidste par dage, hvilket skyldes, at jeg har været et lille smut i Norge. I søndags tog vi til København, hvor vi steg ombord på Oslobåden. Det er efterhånden længe siden, vi bookede vores tur og jeg havde virkelig set frem til det i længe; at komme lidt væk fra det hele og bare nyde hinandens gode selskab.

Læs også: Berlin – 1 år siden

På trods af at jeg tog afsted med et positivt mindset havde jeg aldrig i mit liv forestillet mig, at vi skulle komme til at nyde turen så meget, som vi endte med at gøre. Det er det korteste getaway, jeg nogensinde har taget mig, men samtidig ét af de dejligste. Vi havde en helt fantastisk tur og dagen i går må uden tvivl være én af de bedste, jeg nogensinde har oplevet!

Jeg glæder mig til at vise jer nogle af billederne, fra vores tur, de næste par dage! 🙂


On Sunday we went to Norway and even though I had a positive mindset I would never have thought we would enjoy the getaway as much as we did. Yesterday was truly one of the best days I have experienced yet.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG