Everything

Hej Oktober!

01

Det er blevet oktober. Én af mine yndlingsmåneder i løbet af året. Jeg elsker den helt specielle hygge, som følger med måneden. Det er en hygge, som er helt specielt; det er lige her, at nætterne bliver længere, at kulden så småt indfinder sig, bladene skifter farver (og er ikke nået at falde af endnu) og det er tid til alle de små ting, som vi ellers ikke lægger så meget vægt på.

Sidste år var vi fx ude at gå en lang tur. Her plukkede vi nogle æbler og gik efterfølgende hjem og bagte en æbletærte. I år skal der også bages lækre tærter og vi skal helt sikkert også skære græskar igen i år, hvilket vi hyggede os så meget med sidste år.

Læs også: Spicy græskarsuppe

Mine planer for oktober er:

» Skære græskar og lave græskarsuppe af det overskydende græskar
» Få besøg af min søde lillesøster i efterårsferien
» Gå en dejlig lang tur
» I Legoland med familien!
» Bage en lækker æbletærte
» Til Oslo med kæresten <3
» Se The Nightmare Before Christmas

.

Hvad er dine planer for oktober måned?


October is without doubt one of my favourite months during the year. With it follows a special coziness you do not find in any of the other months. It is the time when the nights grow longer, the cold starts to fall, the leaves shift color (and has not yet fallen off). Last year we went for a long walk on which we collected apples which we used for an applepie. What are your plans for this month?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG