Everything

Glimt fra hverdagen

79

1) Lækker kage serveret hos min søde svigerinde. 2) Detalje billede inden en køretur til Bahne. 3) Snapchat med momse.

I starten af måneden var vi til 75 års hos min kære gamle momse. Det var en virkelig hyggelig dag, hvor jeg under middagen fik introduceret hende for snapchat – det, synes hun sgu, var noget underligt noget. :o)

.

80

1) Selfie fra spøgelseshuset i Legoland. 2) Øl i kahytten. 3) “Jeg synes egentligt jeg har tjek på stilen”-billede.

Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg egentlig blevet lidt stilet i løbet af de sidste par måneder. Det synes ellers i perioder umuligt, men jeg tror, jeg har fået lidt tjek på det nu. Der har skullet en ordentlig oprydning i klædeskabet, samt et par uundværlige sko-investeringer til, men nu er der lys for enden af tunnelen, haha.

Læs også: Outfit fra Oslo

.

78

1) Min kollega synes, at jeg fortjente en smart madkasse. 2) En sød lille hængebajs. 3) Vild udsigt fra bilen på vej til Legoland.

Jeg er typen, der snakker længe om et eller andet, uden egentligt at få gjort noget ved det. Dette var også tilfældet, da jeg endnu engang sad og snakkede beundringsværdigt om min kollegas madpakke (for så gammel og voksen-kedelig er jeg åbenbart blevet, hæhæ!). Jeg tilbød min kollega et lift hjem efter arbejde, bare for at være sød egentligt, og da vi så kommer ud i bilen, stikker hun mig madkassen. Den synes hun lige, at jeg skulle have. Hun er sgu en dejlig én! (Og JA, når man er voksen-kedelig, kan man godt blive utrolig glad for en madkasse – den er da også bare vildt smart!).


Some pictures from my everyday life.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG