Interior decorating

Find mig på instagram

08

@nikkilunds

Hvis der virkelig er ét socialt medie, som jeg er stor fan af (foruden facebook og bloggen her), så må det uden tvivl være instagram. Jeg elsker, hvordan hele mediet fokuserer sig på billeder. Det må være noget, de fleste af os bloggere er vild med. 80% af min blog (hvis vi ser benhårdt på tekst kontra billeder) tager udgangspunkt i billeder – det er det, der drager læseren til og afgør, om de gider at bruge mere end de blot 10 sekunder, som det oftest tager at dømme en blog i. Jeg er nok også selv sådan, hvis jeg skal være helt ærlig. Hvis der ikke er noget, der lige umiddelbart fanger min interesse, så er jeg videre til den næste blog.

Derfor er det også så skønt med et medie som instagram, hvor man ikke som sådan skal tænke over tekst, men udelukkende billederne. Derfor går jeg også utrolig højt op i, at der er en hvis harmoni i mine billeder og at de bliver udsat for samme redigeringsform, så de passer sammen. Nogle gange har jeg formået at tage et billede og redigere det og egentligt synes meget godt om det – men da jeg så så billedet sammen med de andre på min profil (og indså, at de ikke passede sammen), slettede jeg det igen. Det er måske lidt skørt, men sådan er jeg! 🙂

Oven over kan I se et lille udpluk af mine seneste billeder på instagram. Hvis det skulle være af interesse, er I mere end velkomne til at følge mig.


Follow me on instagram: @nikkilunds.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG