Tips & Guides

Efterårs MUST DOES

efteraarsliste

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen; jeg ELSKER efterår! For mig er det uden tvivl den hyggeligste tid på året, hvor man har mulighed for at putte sig i varme tæpper på sofaen og krybe helt tæt sammen, mens mørket falder på udenfor. Selvom jeg elsker sommerens varme og lyse dage, så er dette en tid på året, som jeg ser vældig meget frem til.

Det har jeg selvfølgelig også gjort i år. En hel del endda. Derfor har jeg (igen i år) lavet en efterårs must do liste, som indeholder nogle af de ting, jeg selv nyder mest af at gøre om efteråret.

Læs også: Smukke efterårslakker

Her hjemme er det efterhånden ved at være fast tradition at se samtlige Harry Potter film hen over efteråret. Der er bare noget ved filmenes hygge og stemning, der gør dem rigtig efterårsagtige (det skyldes nok de engelske omgivelser og den britiske accent), så selvfølgelig skal vi også se dem igen i år!

I år har jeg, foruden at læse en god bog, også sat mig for at påbegynde en ny serie, helt specifikt den norske TV serie SKAM, som efterhånden hærger diverse blogs – NEJ, jeg har endnu ikke fået startet på serien og af hvad jeg kan læse i bloggeruniverset, er det en decideret forbrydelse, så det er helt bestemt øverst på listen :o)

Hvad er jeres absolutte must i løbet af efteråret?


I love autumn, very much indeed! I have been looking forward for fall quite a lot this year which is why I have made an autumn must do list. What is your absolute must to do through fall? 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG