Style

Armbåndsuret

8988

Som I måske har lagt mærke til på bloggen hen over det sidste års tid, så har jeg lidt ønsket mig et fint armbåndsur i et stykke tid. Helt præcist har det drejet sig om det klassiske Sheffield ur fra Daniel Wellington med sort læderrem og den guldfarvede urskive.

Læs også: Lykken kom med posten i dag

Det blev ikke lige til det fine DW armbåndsur, i hvert fald ikke i første omgang. Derfor står det nu stadigvæk (meget!) højt på ønskelisten. I mellem tiden har jeg dog fundet dette vildt smukke, enkle armbåndsur fra CLUSE, som jeg faldt for ved første øjekast.

.

8687

Det er ikke nogen hemmelighed; jeg elsker sort og jeg er ikke bleg for at gå sort i sort, må jeg nok indrømme. Det er lækkert, cool og kan være yderst sofistikeret, hvis man formår at gøre det rigtigt.

Læs også: Lidt tryllestøv

Jeg er vild med enkelheden i uret og dets minimalistiske udtryk, samtidig med at uret formår at gøre sig som et statement smukke. Jeg var (og er) i hvert fald solgt.


I have been searching for a nice watch for quite some while now when this one suddenly caught my attention. I fell in love with it right away and now this all black watch from CLUSE is mine.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG