Style

Adidas addict

09

Det er vidst ingen hemmelighed, at jeg er lidt tosset med Adidas. Jeg har ikke så meget fra brandet (endnu), men nøj, hvor jeg sukker langt efter det ved enhver given lejlighed. Det har et stykke tid været ét af mine store ønsker at få mig et par Adidas Originals sneakers. De er dog ikke helt billige, så man vil jo helst vælge det rette par, hvilket kan være noget så besværligt, eftersom der findes et utal af smukke Adidas sneakers. – Jeg er vel heller ikke den eneste, der har det dilemma?

SOLGT – det blev jeg derimod helt og aldeles, da jeg faldt over disse smukke sneakers. Det er en Adidas Originals LOOP racer, som fås i 4 smukke farver; navy, sort, lysegrå og hvid – lige mine farver!! Jeg var en smule i tvivl, om det de skulle være sort eller navy, for hold nu kæft, hvor var den marine blå version smuk! I første omgang blev det til det sorte par (sort passer jo til alt, ikke?).

Læs også: 10 ting om mig

Jeg er dog stadig en smule hooked på de blå, så mon ikke de også ender med at blive mine? Man kan vel håbe! 🙂


I have just ordered these beautiful Adidas Originals sneakers which comes in four beautiful colors; navy, black, light grey and white – just my colors! At first I was in doubt on whether to choose the black or navy ones but in the end I ended out with the black ones – they do fit everything. The navy’s are next!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG