Personal stuff

2 dyrebare

90

Et lidt anderledes indlæg fra min side af. Jeg vil nemlig gerne bruge indlægget til at vise mine to skønne og helt igennem fantastiske niecer frem! Direkte i familie med dem er jeg desværre ikke (det har min kæreste derimod æren af), men jeg har titlen tante, som jeg er meget stolt af. Jeg er den heldige tante til skønne Alma (3 snart 4) og Sophia (1 snart 2). De her to små guldklumper er noget af det dyrebareste, jeg har og jeg elsker dem utrolig højt.

Læs også: Jeg smelter!

Alma havde vi desværre ikke det helt store at gøre med, da hun var helt lille, men siden hun var 2 har vi fulgt hende tæt og set, hvordan hun gik fra at være familiens midtpunkt til den skønne storesøster, som hun er i dag. Sophia har vi derimod fulgt siden hun stadig lå hende i sin babyhule og ventede på at komme ud. Hun er en bette lille skid og jeg husker det, som var det i går, at hun kun lige var født og hun var noget af det mindste, jeg havde set. Så lille at jeg knap turde holde hende, for hvad nu hvis hun gik i stykker? Hæhæ.

De er begge virkelig noget af det dejligste og utroligt sjove! Alma kan komme på de skøreste ting og elsker at drille og lege vildt (hvilket gør tante her virkelig træt!), medens Sophia altid har det største smil på og godt kan lide at sidde og putte ind i mellem. Skønne, skønne piger, som betyder utrolig meget for mig! Er de ikke også bare skønne?


I want to dedicate this post to my lovely nieces who I love so incredibly much!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG