Everything

Weekend, yay

61

Så er der lige blomsterspam, så det siger spar to! Det er blevet weekend og så må man gerne lige forkæle sig selv lidt. Jeg synes simpelthen, det er så skønt, når man har en buket blomster stående også bare fordi. Hvis du spørger mig, så behøver der overhovedet heller ikke at være nogen årsag til at købe blomster. :o)

Læs også: Økonomiblomster

Denne weekend har jeg følgende planer

  • Hente pakke fra H&M (nyt tøj til mig, yay!!)
  • Fejre 6 år med min skønne Sonny’boy
  • Et smut til Sønderjylland om søndagen
  • Forhåbentligt modtage min nye iPhone (7’eren, åh, hvor kan jeg ikke vente!!)

.

Det er ikke de helt vilde planer, jeg har mig, men jeg glæder mig sådan til hver og én af dem. 🙂

Hvad skal I lave i weekenden?


Sorry for the flowerspam! It is weekend and I wanted to spoil myself with a bouquet of red roses. If you ask mere there does not have to be a particular reason as to buying flowers, hehe. This weekend I plan on picking up my package from H&M, celebrate 6 years with my Sonny’boy, visit home and hopefully receive my new iPhone 7. What plans do you have for the weekend?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG