Style

Skønne jakker til praktisk brug

694957968

0923

1. her // 2. her // 3. her // 4. her

Hej piger!

Jeg er det sidste stykke tid blevet mere og mere opmærksom på overtøj og dets funktionelle brug. Det skyldes nok først og fremmest det faktum, at jeg har min daglige gang i Bilkas sportsafdeling her i Odense. Hver dag går jeg blandt det fine overtøj, som udover at se vældig smart ud, også er fremstillet til netop praktisk brug. I starten sagde praktisk overtøj mig ikke spor, men jo ældre jeg er blevet (samt blevet mere informeret) jo mere tiltalende fremstår det.

Selvfølgelig foretrækker jeg stadigvæk fine frakker, som desuden er virkelig hotte! Men eftersom jeg cykler frem og tilbage på arbejdet og til tider står ude på det lidt kolde lager og pakker en masse kasser op, har tanken om det praktiske overtøj dukket op igen og igen.

Læs også: Frivilligt OG velgørende arbejde

Problemet er bare, at praktiske jakker til kvinder findes i et snævert omfang, hvoraf 99% af de eksisterende jakker er alt andet end kønne.. Bare fordi det skal være praktisk, så vil man vel stadigvæk gerne se godt ud! Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg har derfor klikket lidt rundt inde på Engelbert Strauss, som har et stort udvalg af praktisk overtøj til os kvinder, der ønsker funktionelt, men samtidig flot overtøj i de koldere måneder.

De fleste af jer har sikkert hørt om Mascot før, som er et yderst populært mærke inden for arbejdstøj. Kvaliteten er høj, men udseendet har de desværre ikke så godt styr på, i hvert fald ikke hvis man gerne vil se bare en smule fashionabel ud samtidig. Det har Engelbert Strauss derimod og jeg er faktisk blevet en smule lun på den første jakke. Kan man fortænke mig det? 🙂


You do not have to make compromises if you want both a practical, yet fashionable jacket. I have found these beautiful jackets. Which is your favorite? 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG