Wanderlust

Skagens turen del 2

31

For halvanden uges tid siden var vi på familie udflugt igennem Jylland, hvilket var en rigtig skøn tur. I forrige indlæg hørte I om den første del af turen, hvor vi nød det smukke Skagen. Efterfølgende tog vi et smut forbi Den Tilsandede Kirke. Skal jeg være helt ærlig, så ved jeg faktisk ikke, hvor den ligger henne ad, men det tog vidst ikke så lang tid at køre dertil fra Skagen.

Min mor har ofte snakket om kirken, som tydeligvis har fascineret hende, så for mit vedkommende var det virkelig rart at få sat et konkret billede på det. Den nørdede side af mig synes dog også, at det var utroligt spændende at tænke på, at der ligger en kirke lige dér nedenunder sandet. Desværre var der lukket for adgang, da vi ankom dertil, men det var nu alligevel meget sjovt at tage et smut omkring den og læse lidt mere om dens historie.

Læs også: #Minby

.

33

Efter have udforsket kirken og dens historie gik vi tilbage til bilen for at køre hjemad igen. Min 10 år yngre lillesøster og jeg gik lidt i forvejen og snakkede om fremtidsplaner. Det være utrolig hyggeligt og én af de små højdepunkter på dagen, for mit vedkommende, selvom den havde budt på så mange oplevelser allerede.

Da vi sad i bilen blev jeg glædeligt overrasket over at finde ud af, at min mor havde foreviget vores hyggelige lille gåtur med dette billede, som er kommet til at betyde utrolig meget for mig efterfølgende. 🙂

Læs også: 10 år og 113km

.

32

Vi havde egentligt sat kursen mod Sønderjylland, vores hjem, da min bonusfar lige pludselig fik sig en spontan idé. Trætte og måske en smule konfuse gik vi med til at tage forbi Råbjerg Mile – også selvom jeg på det tidspunkt bare mest af alt gerne ville hjem og sove, hæhæ.

Efterfølgende er jeg dog virkelig glad for, at han insisterede på, at vi skulle derhen. Den oplevelse, der fulgte med, endte nemlig med at blive mit absolutte højdepunkt, hvad oplevelser på turen gælder. Billedet er taget på den første bakke af min kæreste, som for længst havde overhalet mig. 

.


The end of our trip to the top of Denmark. If you ask me the ending was without doubt the highlight of my day with wonderful experiences which outblew my mind.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG