Wanderlust

Skagens turen del 1

27
I lørdags tog vi med familien på udflugt op igennem Jylland. Målet var i sidste ende Skagen, men inden vi nåede til toppen, stoppede vi flere forskellige steder. Personligt glædede jeg mig dog mest til at vi ramte Skagen. Skuffet blev jeg i hvert fald ikke: det smukkeste syn ramte os, da vi nåede derop.

.
37
Min lillesøster og jeg hyggede os gevaldigt på turen. Det er ikke tit, at det bare er mig og hende på tur; som sædvanligt plejer min lillebror altid at være med og til tider min ældste lillesøster og vores bonussøster, så det var nærmest usædvanligt kun at være hende og jeg på tur.

Læs også: 10 år og 113km

.

25
På turen blev der selvfølgelig også plads til en is – og en rigtig god én af slagsen! De andre skulle have en ordentlig gammeldags, men eftersom jeg ikke kan lide vaffel, fik jeg den som sædvanligt i et bæger. Det blev til en omgang med kokos, Oreo og havtorn for mit vedkommende og som noget nyt fik jeg afprøvet guf med lakrids. MUMS!

.

1528

Jeg har én enkelt gang forinden, måske to, været på Skagen, men jeg har aldrig haft muligheden for at gå en tur på Grenen eller stå ude på spidsen og se de to have mødes. Det fik jeg så muligheden for i lørdags. Vi nåede ikke traktoren, der kører turen derud, så vi besluttede os for at gå. Det fortryder jeg ikke, for det var overhovedet ikke så langt, som vi først havde regnet med og samtidig var det et skønt syn.

Læs også: Bådtur langs Mallorcas kyst

Her på spidsen mødes Kategat og Skagerak og hvis man er frisk på det, kan du faktisk stå med en fod i hvert hav. Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet mig af oplevelsen, men synes nu alligevel, at det var en smule finurligt at se det. På de to ovenstående billeder kan i se bølgebruset bag mig/os, hvilket er de to have, der bølger mod hinanden.

.

26

Vi nød godt af turen og samtidig var det første gang, at min søde fynske kæreste kom så langt op nordpå i Danmark. Det er lidt skørt at tænke på, at man kan leve i så lille et land og måske endda have set noget mindre af dét, end man har af omverdenen.

Alt i alt havde vi os en helt fremragende tur til Skagen og det er nok ikke sidste gang, at vi drager nord på. 🙂


On Saturday we went to Skagen with my family. We had an amazing trip with a walk along Grenen and at the tip we saw the two oceans meet. 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG