Wanderlust

På toppen af Danmark

Hej søde piger (og hvem, der nu end ellers læser med!) <3

Jeg har haft en helt fantastisk weekend. Om fredagen tog vi med min papzchen til Sønderjylland og jeg overraskede min momse, som ingen anelse havde om, at vi kom på besøg. Hun blev noget så glad og det var virkelig rart at kunne give hende sådan en god overraskelse.

Læs også: Min farvefest!

Det blev lørdag – store udflugtsdag. Vi kørte tidligt mod nord og gjorde nogle holdt rundt omkring i landet på vores vej til toppen af Danmark. Vi kom bl.a. forbi Hvidstenkro, Mariager Sydesalt, fik en gammeldags is og spiste vores madpakker på havnen i det gode vejr. Senere på dagen tog vi færgen over Limfjorden, så Krøyers hus og tog en spadsere tur ud på Grenen – og så kommer man altså ikke længere nord på i Danmark! Det var et fantastisk syn at se de to have mødes og bruse mod hinanden og jeg var glad for at kunne dele oplevelsen med min skønne familie og min søde kæreste.

Det sidste stop var en smule mere spontant; Råbjerg Mile. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente mig, men hold da op, hvor var det en surrealistisk oplevelse. Har I nogensinde prøvet af være i/på/ved Råbjerg Mile?? Jeg løb om kap med min bonusfar op ad den første bakke og fik nærmest et chok; en ørken af det fineste sand dukkede op og der var sand alle vegne, jeg vendte mig. Oplevelsen blev kun endnu smukkere af tusmørket, som fik landskabet til at fremstå mystisk og helt magisk.

Læs også: Den smukkeste by i Danmark

Min weekend har været utrolig oplevelsesrig og jeg er gået ind i den nye uge rig på en masse skønne minder! Jeg håber, at I også har haft en dejlig weekend!


I had the most adventurous weekend. On Saturday we travelled through some of Denmarks historical places and most breathtaking nature.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG