Interior decorating

Mit smukke spøgelsestræ

74

På vores tur til Skagen gjorde vi holdt lige nord for Limfjorden (i en lille by, som jeg igen og igen har glemt navnet på, hæhæ), hvor vi var ude at se lidt og nyde det gode vejr. Samtidig skulle vi lige have tanket vores godte forråd op og vi tog derfor et smut i Kiwi. Her faldt jeg fuldstændigt pladask for dette fine træ.

Nogen af jer husker måske mit tidligere spøgelsestræ, som jeg har lagt billeder op af en gang i mellem. Efter at det overhovedet ikke er groet, som i overhovedet ikke (!!), i lidt over et år nu, konstaterede min mor, at det nok var dødt. Hvor længe det har været det, har jeg ingen anelse om, men lige pludselig giver det alt sammen mening. :o)

Læs også: Spøgelsestræet

Det gamle træ er røget ud og blevet erstattet med dette fine og noget større træ. Er det ikke bare smukt? Prisen var skam heller ikke helt dårligt; jeg mener blot at måtte smide omkring 60kr efter det. Et rent kup!


This beautiful ghosttree has replaced the old one (it was apparently dead, wupsi). Is it not gorg?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG