Everything

Min september var..

33

Et ord: SKØN! Jeg har haft en helt fantastisk måned, hvor oplevelser har stået øverst på dagsordenen. Som I efterhånden har hørt igen og igen, var jeg med familien på udflugt, hvor vi en hel dag (fra tidlig morgen til midt på natten) udforskede det smukke Nordjylland. Dette må helt klart have været månedens højdepunkt.

.

55

Jeg modtog i starten af måneden disse ansigtsmasker fra Garnier, som jeg som Buzzador skulle teste som et led i en kampagne. Det var vildt sjovt at få lov til at teste disse noget anderledes ansigtsmasker. Fik du ikke læst min anmeldelse af Garnier’s Moisture Bombs? Så kan du læse mere om dem lige her.

Læs også: 3 “livsnødvendige” om morgenen

.

03

Jeg havde besøg af min skønne veninde (og den veninde, som jeg har haft i længst tid faktisk!). Vi havde en dejlig og sjov weekend, først med ishockey og senere en shoppetur med en tur på Dalle Valle og som prikken over i’et, tog vi i byen lørdag aften og havde én af de fedeste byture, jeg nogensinde har haft.

.

26

Min skønne kæreste og jeg kunne så sent som i lørdags fejre 6 år sammen. Dette var helt sikkert det følelsesmæssige højdepunkt for mig denne måned. <3

Læs også: Det er IKKE nemt at være min kæreste!

.

64

Jeg blev skrevet på ventelisten til den nye iPhone 7 OG var så heldig at modtage den forholdsvist hurtigt. Yay! Jeg har fået leget en del med den og har fået taget lidt billeder med den allerede. Kvaliteten er væsentligt bedre og billederne behøver ikke nær så meget redigering, som jeg var nødt til med min nye telefon.

.


I had an amazing September with a lot of experiences. Especially the trip to Skagerak with my family was a highlight of the month. Furthermore I could celebrate 6 years with my amazing boyfriend.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG