Everything

Jeg kunne ikke tro det

22For nogen tid siden deltog jeg i en konkurrence på youtube, som GHD havde lavet i samarbejde med søde Rika Edelgren. Det var en virkelig fin video, hvor Rika blev stylet med nogle lækre produkter, som man så kunne deltage i konkurrencen om at vinde.

Jeg deltog i konkurrencen – ja, hvorfor ikke? Egentligt havde jeg glemt lidt om konkurrencen igen, da jeg pludselig ser, at jeg har fået en notifikation på Google+. Jeg var så heldig at vinde konkurrencen. Jeg sad og jublede som en lille pige juleaften. I længe har jeg haft et godt øje til det fine krøllejern, men havde ikke ligefrem haft knasterne til det, så det var i virkeligheden en glædelig overraskelse.

Læs også: Løbesko

Her er præmien så. Jeg fik hentet pakken på posthuset i fredags og har ikke kunnet nænne at bruge nogle af produkterne endnu. Det er dog kun et spørgsmål om tid – en veninde og jeg skal nemlig til Oktoberfest på Heidis i næste weekend og så er det da klart, at krøllejernet skal i brug! 🙂


A little while ago I participated in a competition on youtube which was a collaboration between GHD and the ever sweet Rika. In the video Rika was styled with some sweet products which you could be as lucky to win. I participated, I mean, why not? Suddenly I had gotten a notification on Google+. I was the lucky winner of the sweet prize.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG