Food & Drinks

Kvalitetstid med ham

11

For en uge siden, knap og nap, fik jeg mig en glædelig overraskelse på arbejdet. Vi var mere eller mindre ovre ombygningen i vores afdeling, da vores chefer under et møde havde en ting i ærmet til os. Det kom helt uventet og jeg blev da også vildt glad – også selvom det egentligt var en gave til vores bedre halvdele for at kunne have holdt os ud under ombygningen. Virkelig sjovt twist!

Jeg, eller Sonny, fik en lækker flaske Asti og noget Summerbird chokolade, samt et fint lille kort, hvor i mine chefer takkede Sonny for at have lånt mig under ombygning. Sonny blev skam også noget paf, da jeg kom hjem og sagde, at jeg havde en gave med hjem til ham fra mine chefer. “Ja, ja”, sagde han og fnøs. Da jeg så vendte pakken rundt og han kunne se, at der stod Sonny på, blev han dog også en smule fornøjet og kunne ikke lade være med at le.

Læs også: Jeg håber på det bedste – forbereder mig på det værste

Den anden aften fik vi så muligheden for rigtigt at nyde gaven sammen. Jeg havde lavet lækkert mad og Sonny gik og dækkede bord. Efterfølgende så vi en god film og hyggede os i sofaen med den gode vin og det lækre chokolade. Det var bestemt ikke så dårligt endda! 🙂


On Friday my bosses surprised me and my fellow coworkers with a gift to our partners. I enjoyed it with my sweet boyfriend the other night. What a nice surprise!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG