Style

Jeg vil gerne hoppe i..

72

Rosa strik, Mango // Armbåndsur, CLUSE // Rundskåret nederdel, H&M // Lovetag armbånd, Jane Kønig // Eternal Optimist neglelak, ESSIE // Ankel støvler, Toga Pulla

.. Dette lækre outfit! Hvis jeg ikke var helt tosset med sort i forvejen, så er jeg da i hvert fald blevet det her på det sidste. Det kan ikke blive sort nok! Jeg elsker sort i sort og det er derfor heller ikke så mærkværdigt endda, at jeg er faldet pladask for det smukke armbåndsur fra CLUSE. Shit, hvor er det bare flot; lækkert, cool og samtidig helt stilrent.

Læs også: Fødselsdagsønsker 2016

Noget, der desuden er vildt hot lige for tiden, er de smukke douce farver. Min store favorit er den skønne rosa farve, som strikken foroven også har. Den er altså vildt lækker og super feminin. Jeg elsker mikset mellem det rå og det feminine, når jeg skal vælge et outfit til en given lejlighed, hvilket tydeligt afspejles i collagen. Det er en fin balance, som kan gå både til hverdag og til fest. 🙂

Hvis jeg kunne hoppe i hvad som helst lige nu og her, så ville det helt sikkert være dette lækre outfit!


I love the mix of raw and feminine when getting dressed. I am furthermore obsessed with black at the moment, especially black on black as the beautiful watch in the collage. Mix it with douce colors and you’ve got yourself a nicely balanced outfit.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG