Everything

iPhone 7

6465

Denne fine sag er blevet min! Jeg er vildt begejstret over det lækre design og over det faktum, at jeg faktisk har fået en ny telefon at lege med. Normalt er jeg ikke den helt vilde gadget type, men jeg har i mange år haft en forkærlighed for de fine iPhones og jeg har faktisk aldrig prøvet at have andre smartphones (og kunne bestemt heller ikke forestille mig at have andet!). Jeg er ikke den gængse Apple freak, tværtimod (heller ikke selvom jeg ofte får det at vide, specielt af min Apple-modstander af en kæreste, hæhæ).

Den første smartphone jeg fik, var en iPhone 4. På det tidspunkt var der heller ikke særligt mange andre smartphone mærker, i hvert fald ikke nogen, jeg havde lagt mærke til og det var derfor helt naturligt for mig at vælge en iPhone. Eftersom jeg er lidt af et vanedyr og blev forelsket i den brugervenlige brugerflade, så har jeg ligesom bare hængt ved siden med måde.

Læs også: April ønsker

Jeg har aldrig rigtigt forstået de typer, der skifter mobil hver sæson og bare skal være med på det nyeste. Sikke et spild af penge, hvis du altså spørger mig. Jo, det er da fedt med noget nyt (hvorfor skulle jeg ellers også vise den frem her på bloggen? :o), men jeg er nok mere typen, der bruger telefonen mere eller mindre ud. Min forrige telefon en iPhone 5s og den var altså bare ikke helt god længere. Når jeg fx var ude og tage en masse billeder i trak, kunne skærmen finde på at fryse og gå i sort op til flere minutter. Det er sikkert en småting i manges øjne, men for en blogger (uden noget kamera) betyder det bare alt!

Det er derfor også det avancerede nye kamerasystem, som jeg har set mest frem til og jeg glæder mig sådan, til at få afprøvet det!! 🙂


This baby is mine! Can’t wait to test the camera!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG