Everything

Hej september!

635818117068414597-1714855621_fall leaves

Så blev det d. 1. september. Sikke dog som tiden går! Tiden farer sådan afsted og jeg synes ikke, at jeg når halvdelen af de ting, som jeg rigtig gerne vil (overdrivelse fremmer forståelse, du ved). Det er som om, det først rigtigt er gået op for mig her i det den sidste halvdel af året. Inden længe bevæger vi os jo faktisk ind i den sidste fjerdedel af året.. Vildt nok!

Læs også: Året, der gik 2015

Min september er fuld af planer og jeg glæder mig sådan. Månedens helt store højdepunkt er nok at kæresten og jeg rammer vores 6 års dag. Alligevel glæder jeg mig dog til hver og én af mine planer og aftaler.

Mine planer for måneden er:

  • Tage til ishockey kamp med en god veninde
  • Bage en æbletærte 🙂
  • Bestille rejse til London
  • Tage på udflugt med familien til Skagen
  • Fejre min mormors 75 års fødselsdag
  • Gå en dejlig lang tur
  • Fejre vores 6 års dag <3
  • Plukke brombær

.

Hvad har du af planer for september måned?


Another month of 2016 has passed by and soon we enter the last fourth part of the year – which is CRAZY if you ask me. Where did the time go? I just realized that a lot of the things I wanted to do through the last couple of months.. I never got the time for it, forgot it or just postponed them. My September is full of plans but the highlight is without doubt my 6 year anniversary with my boyfriend. I cannot believe we have already been together for such a long period of time! 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG