Food & Drinks

En tur på Dalle Valle

03PicMonkey Collage06

Min søde veninde fra Sønderborg er kommet på besøg her i weekenden. I den anledning var vi ude at se ishockey i går – en træningskamp mellem Odense Bulldogs og Rungsted. Vi hyggede os virkelig og fik set nogle hurtige (og pæne) fyre ude på isen.

I dag tog vi så et smut ind til byen, hvor vi gik rundt og nød det skønne vejr. Vi fik kigget lidt i de forskellige butikker, prøvet noget tøj og fik mest af alt sludret en del. Da vi nåede eftermiddagstid var vi dog blevet sultne og besluttede os for at finde et godt sted at spise.

Læs også: Café Victoria

Valget faldt på Dalle Valle – et forholdsvis nyt sted her i Odense, som jeg kun har hørt gode ting om. Priserne er virkelig studievenlige og maden overdådigt. Hvis du venter med at spise der til efter kl. 16 i weekenden, så opnår du endda halv pris. Ikke så skidt endda!

Vi fortrød bestemt ikke beslutningen! Jeg fik en lækker lakse sandwhich m. tilbehør, dessert og en kande vand og jeg slap med blot 150kr. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg spiser her! 🙂


My friend is staying over this weekend so we started off by going to a hockey fight and today going to the city! When we had shopped for a while we were hungry and decided to stop by Dalle Valle.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG