Personal stuff

Det er IKKE nemt at være min kæreste!

2620151114-_MG_1465525025

Det er en helt speciel dag i dag. I dag er det nemlig årsdagen for mit forhold med den ofte nævnte Sonny’boy. 6 år.. Er det ikke vildt at tænke på? Tiden er bare fløjet afsted!

Det skal ikke være nogen hemmelighed; jeg er sgu lidt af en rappenskralde – i hvert fald overfor min stakkels kæreste OG ALLIGEVEL HAR HAN HOLDT VED. Tænk sig, at jeg har fundet mig en fyr, der virkelig har kunnet holde mig ud i hele 6 år nu.. Han fortjener sgu en medalje. :o)

Er det nemt at være kærester? Niks! Er det nemt at være MIN kæreste? OVERHOVEDET IKKE!! Det kræver mod, stædighed og en god omgang sort humor. Jeg bliver hurtigt sur, stresset og endda også ked af det. Jeg har et hurtigt skiftende humør og et forfærdeligt temperament. Jeg er lidt af en perfektionist og en kontrolfreak med en stor fed streg under. Jeg kunne nok have pyntet lidt på det (og måske burde jeg have gjort det, hæhæ) eller måske bare have nøjedes med at fremhæve mine gode sider, men for én gangs skyld skal det handle om mine knapt så charmerende sider (og gud, hvor jeg mange af dem) for derved at fremhæve, hvilken helt igennem fantastisk og vidunderlig kæreste ham Sonny’boy er. Det får han slet ikke nok credit for.

Læs også: I kærestens navn

Marilyn Monroe har engang udtalt; “If you don’t want me on my worst, you sure as hell don’t deserve me at my best.” Det må man sige, at min kæreste har formået. Han har taget det sure med det søde og det er så sandeligt beundringsværdigt.

For at understrege HVOR FANTASTISK han egentligt er, har jeg her lavet en lille med nogle af de ting, som den stakkels fyr har måttet gennemgå med mig:

Sonny har i de seneste 6 år:

 • Måttet slæbe ALLE mine shoppingposer, samt taske, når jeg er ude at shoppe
 • Fixet min computer gang på gang
 • Varmet mine iskolde tæer (meget mod hans vilje godt nok)
 • Vartet mig op, når det er den tid på måneden

 • Lavet morgenmad (samt madpakke) til mig, når jeg igen igen er kommet forsent op
 • Bakket mig op <3
 • Fortalt mig, at jeg var smuk, selv når jeg ikke kunne se grimmere ud
 • Holdt mit tøj, imens jeg i nød over at det endnu ikke var tørt, har stået og føntørret det (det synes han, var et rigtig træls job!)
 • Taget de endelige beslutninger hvad angår billeder på bloggen. “Hvilket ét er bedst? Det her, eller det her?” OGSÅ selvom billederne praktisk talt var ens.

 • Farvet mit hår, selvom jeg gang på gang brokkede mig over, at han tog så lang tid om det
 • Lavet mad 9 ud af 10 gange, på trods af at jeg havde lovet at lave det
 • Måttet høre mig brokke mig over de samme små ting stort set hver dag

.

Som I kan se, så har det bestemt ikke været nemt, at være min kæreste, så at han har formået at holde mig ud i de sidste seks år.. Det er jo helt fænomenalt. Han har i hvert fald mandsmod som ingen andre og jeg kunne ikke være gladere for ham. <3


This guy is the most amazing person in the world. He has been able to stay with me for the last 6 years which takes a lot of courage!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG