Everything

Champagne brunch og høj solskin

66

I går var jeg et smut forbi Sønderjylland for at besøge min kære mutzchen. Hun troede, at jeg kom på spontant besøg for at hygge med hende, men hun blev hurtigt klogere. Vi, mine søstre og min mors veninder, havde planlagt et after polterabend – hvis man altså kan kalde det det.

Hun blev også noget så overrasket, da vi skulle om at “hente” min lillesøster. Da vi kom kørende imod hendes hus, stod de allesammen med flag ude ved vejen. Hun brød ud i en sjov blanding af gråd og latter (ja, jeg har det jo ikke fra fremmede). Efterfølgende satte vi os ind til en lækker omgang champagne brunch. For mit vedkommende blev det måske til en smule mere champagne, end det blev til af brunch, hæhæ.

Læs også: De skulle have et skub

Vi havde en virkelig hyggelig dag og nød det gode vejr. Det er lidt pudsigt, men det er efterhånden mere reglen end tilfældet, at vejret er fremragende, når jeg er på besøg i Sønderjylland og det var det selvfølgelig også i dag! Det var ikke kun vejret vi blev forkælet med – ved en middagstid kom min søsters veninde forbi med nogle skønne produkter og vi fik både fodbad, nakkemassage og ansigtsmaske. Mmmmh, det var nu ikke så dårligt endda! 🙂


Yesterday we held an after bachelorette party for my dear mother. We spoiled her with champagne brunch and wellness. What a day!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG