Everything

Anmeldelse af Garnier Moisture BOMB

555352

Hej piger!

Jeg har for noget tid siden modtaget disse ansigtsmasker fra Garnier til test. Det skete som et led i en kampagne, hvor jeg blev udvalgt som buzzador. I har måske efterhånden stiftet bekendtskab med Buzzador og i tidens løb har jeg selv været buzzador i diverse kampagner, primært hvad angår skønhed. Det er nu ikke så tosset at modtage spændende produkter til test og jeg var skam også begejstret over at modtage denne pakke.

Her har vi nemlig ikke at gøre med almindelige ansigtsmasker. Nej, dette er i bogstaveligste forstand en maske, som I kan se på de ovenstående billeder (og nej, de er bestemt ikke lette at posere med! Hæhæ). Nænsomt folder man masken ud og sætter den på ansigtet, hvorefter man fjerner en blå film og tilpasser masken efter ansigtsformen. Det var lidt en spøjs følelse at have masken på. Min kæreste derimod synes, at det var hylende morsomt. Selv synes jeg nu også, at jeg mest af alt lignede Jason fra Friday 13th, knapt så drabelig godt nok. :o)

Læs også: Beauty favoritter maj

Masken skulle sidde i 15 minutter, hvorefter man blot skulle fjerne den og evt. glatte cremen ud. Det var utrolig nemt og jeg kunne gå rundt med masken på og ordne lidt småting i hjemmet. Masken var desuden yderst velduftende; den havde den skønneste duft af granatæble.

Fordelen ved masken er, at den fugter ekstra meget grundet masken, som danner en fugtbombe, der efter sigende skulle svare til en hel uges serum. Så længe har jeg dog ikke benyttet mig af den endnu til at kunne be -eller afkræfte. Dog synes jeg, at min hud føles blød som satin – endda dagen efter at have påført den.

Konklusion: En nem og handy maske, som efterlader huden blød og gennemfugtet. Man skal dog lige vænne sig lidt til den spøjse fornemmelse af masken, men ellers er jeg ovenud tilfreds med produktet.

Produkterne er modtaget til test af Buzzador som led i en kampagne. Alle holdninger og meninger om produktet er som altid mine egne.


I received these Moisture Bomb masks from Garnier through a campaign by Buzzador. I was pretty excited to try them since they vary from traditional facial masks since this is an actual mask. At first it felt a bit odd but the mask left my face extremely moistured even on the day after. Overall I am very satisfied with the product.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG