Style

9 skønne overgangskjoler

23

09231. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her

Hvis vi lige ser bort fra det sindssygt gode vejr, som vi har været beriget med de sidste par dage, så er vi godt på vej ind i efteråret. Inden længe falder temperaturerne igen og så er det jo godt at være på forkant. Hvis der er én ting, som jeg er specielt glad for, er det lækre hverdagskjoler. Sådan en sag, som du bare lige hopper i, føles rar at have på og som du desuden også ser lidt godt ud i samtidig.

Personligt er jeg svært begejstret for efteråret – det er tiden, hvor jeg atter kan dække mine de-blev-aldrig-brune-ben til, hoppe i en lækker langærmet kjole og en fin frakke og samtidigt undgå at svede som et svin på cykelturen til og fra arbejde. What’s not to like?? 🙂

Læs også: Smukke efterårslakker

Derfor har jeg også været i gang med at kigge lidt på nogle overgangskjoler, som vil være perfekte til efteråret med et par strømpebukser, et par støvler eller sneaks og en let jakke. Jeg har fundet nogle stykker og foroven kan I se mine favoritter. Personligt er jeg godt tosset med nr. 1., 4. og 5 og tror lige, jeg er nødt til at tage et ekstra kig på dem. Det er bl.a. også tre kjoler, som jeg godt kunne se mig selv rende rundt i, når min veninde og jeg til efteråret tager til London. Det ville bestemt ikke være så ringe endda!

Har du en favorit? Eller er du selv kommet i shoppehumør? Så anbefaler jeg dig at tage et kig forbi esprit.dk, asos.com og ginatricot.dk.


I am on the hunt for fall dresses, here are some of my favorites. Especially no. 1, 4 and 5 I am crazy about. Do you have a favorite? 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG