Everything

4 du SKAL høre – hvis du altså ikke allerede gør det

47

All I Wanna Do, Martin Jensen

Denne sang.. Den er sgu lidt dejlig! Så rar og lækker at lytte til og den falder lige ned i min lomme af hyggelige, men sprøde toner, som jeg hører på repeat. I morges havde jeg en vældig hektisk morgen. Total kaotisk for at sige det rent ud. Jeg nåede ikke at spise morgenmad og løb nærmest ned til bilen. Da jeg sætter mig ind i bilen og tænder for radioen, kommer denne sag så på. På et split sekund vendte humøret og min dag gik fra at være startet dårligt til at være en god dag. Mit humør var højt langt ud på dagen takket være denne sang.

 

.

.

50

Palace, Julias Moon

En sang i samme kategori som den forrige. Lækker lækker lækker! Den gør noget sjovt ved med denne sang. Jeg kommer ned i lavt gear, en smule afslappet og i takt med den legesyge bas bliver jeg mere og mere tændt på fest. Sjovt miks, men stemningen er god!!

.

.

48

Cold Water, Major Lazer feat Justin Bieber & MØ

Denne sang er helt perfekt, når jeg har fået fri og cruiser hjem ad. Så er det rigtig fyraften! Det er svært at få nok af denne vildt gode sang, som lynhurtigt også har fået et godt indpas på radiostationerne rundt i landet. For min skyld måtte de nu gerne spille den lidt mere. :o)

.

.

49

 Don’t Be So Shy, Imany feat Filatov & Karas

Denne sang giver mig en så inderlig lyst til at danse. Bare at lukke øjnene og give mig hen til musikken. Lade min krop følge musikken og bare nyde det. Åh, den skal helt sikkert afspilles inden den næste bytur!

.

.

Er der en sang, jeg har glemt? Så må du meget gerne give lyd fra dig! 🙂


This month I am primarily listening to these smooth tunes. They are perfect for cruising, especially from work – then I know I am really off work. They both relaxes me and turns on my party vibes. I listen to them on repeat at the moment!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG