Tips & Guides

3 “livsnødvendige” om morgenen

46

1. Lacoste SPARKLING parfume // 2. Carmex læbepomade // 3. Batiste tørshampoo

Jeg kan lige så godt lægge ærligt ud fra starten af; tidlige morgener og jeg.. Ja, vi er ikke så gode venner. Derfor har jeg bestemt også brug for et lille antal fabelagtige produkter, som gør mine morgener nemmere at komme igennem. Man kan kalde det et lille artilleri, som jeg hjælper mig igennem en hektisk start på dagen.

Doven – det er jeg helt sikkert af natur, men hvis man kan springe over hvor gærdet er lavest, er det så ikke dumt at lade være? :o) Min morgen afhænger af små smutveje og her er mine 3 GO TO produkter, som hjælper mig hurtigt og effektivt ud af selv de mest stressende morgener.

Læs også: Min nye favorit

Personligt vasker jeg kun hår 2 gange i ugen og hvis man i sådan en situation stadig gerne vil have lækre lokker i hverdagen, så kan man ikke leve uden en tørshampoo. Jeg er faldet helt og aldeles pladask for denne fabelagtige tørshampoo fra Batiste, som du lige nu kan gøre et kup på igennem Rabble.dk. Den virker hver gang og giver et skønt boost til hårrødderne (hvilket er helt essentielt, når man har tyndt og kedeligt dansker-hår, som jeg!) og så tager det ikke mere end et par minutter. Win win!

Mine læber forkæler jeg med den skønne læbepomade fra Carmex, inden jeg smutter ud af døren. På Asos.com får du lidt af det hele til fordelagtige priser og rabatter. Her er der et stort udvalg af lækre skønhedsprodukter, som kan gøre det lidt nemmere for dig, at komme igennem en hektisk morgen!

Lige inden jeg smutter ud af døren og skal afsted på arbejde, pifter jeg noget af den skønne duft fra Lacoste på mig. Den er uden tvivl gået hen og blevet en favorit lynende hurtigt! Den kan også hurtigt blive din favorit, nu hvor du kan få gode procenter på den igennem Rabble.dk.

Læs også: Beauty favoritter maj

.

EKSTRA TIP:

Inden jeg slutter indlægget af, vil jeg tippe jer om en skøn konkurrence, som vil finde sted på Rabble’s hjemmeside i morgen. Det kræver ikke det helt store, blot at du er hurtig! I morgen har du nemlig chancen for at vinde 1.000kr til Asos.com! I tidsrummet 16-18 vil der på et tilfældigt tidspunkt blive frigivet en rabatkode, som udløser de 1.000kr. Hvad skal du gøre? Du skal blot have gjort din indkøbskurv klar og holde øje med hjemmesiden. Når koden bliver frigivet, gælder det om at være hurtig! Den første, der aktiverer den, vinder! Sikke en konkurrence, hva? 🙂

.

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Rabble.dk

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG