Style

Turtleneck & Highwaist

8

I dag er jeg hoppet i dette lækre basic sæt. Jeg er stor fortaler af less is more og eftersom at vejret for tiden er langt fra det bedste, så synes jeg, at det var helt oplagt at hoppe i en rullekrave trøje – også midt på sommeren. 😛

Foruden det dårlige vejr, havde jeg også min ømme hals i tankerne, da jeg valgte rullekraven i morges. Jeg er nemlig gået hen og blevet lidt forkølet: min næse render konstant og jeg har godt ondt i halsen. Det må gerne gå væk hurtigst muligt, eftersom jeg har en masse planer den næste uges tid, som fungerer knapt så godt med en dum forkølelse oven i.

Læs også: Ét af de sjældne

I dag skal jeg hjem til min skønne veninde, Camilla, som er flyttet til Kolding. Jeg skal for første gang se hendes nye lejlighed og jeg glæder mig sådan til at hygge med hende i dag – vi har nemlig ikke set hinanden siden vores tur til Mallorca, så det skal nok blive ekstra godt i dag! 🙂

God dag!


Since the weather is not at its best I have chosen to wear a turtleneck today – in the middle of the summer, hehe. I have also caught a cold so hopefully it will help me “recover” so I am ready for all the plans of next week.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG