Tips & Guides

Mit eget design

132018

Denne fine sag kom ind af døren for et par uger siden. Det er min nye kalender, som jeg gerne lige vil understrege, at jeg selv har designet. Min gamle kalender var ved at nå til vejs ende og så var det på tide at anskaffe mig en ny én. Jeg har faktisk i en årrække benyttet mig af den geniale kalender-designer, som Personal Planner tilbyder. En kalender betyder nemlig alt for mig og jeg elsker at kunne sidde og skrible mine planer ned og have alle mine ting samlet ét sted.

Problemet er bare, at det ikke er til at få sig en ordentlig kalender i dag. I hvert fald ikke, hvis man er mig. Jeg har nemlig en del krav til min kalender og de er åbenbart lidt svære at efterkomme. Før i tiden synes jeg ellers, at man kunne finde dem over det hele; en middel størrelses kalender med et fint omslag, tidsinddelte dage, lidt notesider og en kalender bagerst. Altså, det kan da godt lade sig gøre.. Hvis man bare gerne vil betale for det og jeg synes sgu, at boghandlernes kalendere er lidt for almene til, at jeg vil smide de store penge efter dem.

Læs også: Kærlighed til godt design + et tip!

Derfor priste jeg mig også lykkelig, da jeg faldt over denne hjemmeside for tre år siden. Ikke nok med at jeg fik opfyldt mine krav – jeg kunne også totalt personificere den. Yay! I min verden findes der næsten ikke noget bedre. Derfor er jeg efterhånden trofast kunde og år efter år (siden jeg først opdagede siden) er jeg vendt tilbage for få mit behov opfyldt.

Denne gang synes jeg dog, at min kalender er blevet ekstra fint. De tilbyder nu de fineste print, som man kan bruge til sit cover (bl.a. det jeg har valgt til bagsiden) og jeg fik mig lidt af en glædelig overraskelse, da kalenderen ankom; som noget ganske nyt har de lavet et ark med de fineste små klistermærker, som man kan smække ind i sin kalender (som bl.a. det blå banner på ovenstående billede).

Men hvad skal man så give for éns drømmekalender? Jeg har her valgt Square modellen, som har den favorable af bare 240kr (inkl. fragt!!). Er jeg glad? Det kan I tro! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG