Interior decorating

Leg med lys

310923

Hej piger!

Jeg har i længe gået med tanken om at lave om herhjemme i spisekrogen – for hvor er den da bare kedelig! Den mangler lidt liv, noget fornyelse og nok også lidt farve (jeps, det indrømmede den farveforskrækkede jeg). :o)

Som I tidligere har kunnet læse om på bloggen, så har jeg overvejet lidt af hvert, men noget af det, jeg er helt og aldeles sikker på, er, at lamperne skal skiftes ud. Jeg har derfor surfet lidt rundt på unoliving.com for at finde noget inspiration og det var her, at jeg faldt over disse skønner lamper.

Noget jeg i længe har været hooked på er farvet glas. Om det er vaser, krukker eller lamper, så er jeg altså helt solgt. Jeg har tidligere haft lidt kig på de fine ballroom lamper fra Design by Us, men jeg havde egentligt lidt glemt dem igen, indtil jeg faldt over dem på unoliving.com – og åh, hvor er de bare fine! Jeg er helt vild med det fine farvespil og det let røgede glas. Selvom lamperne er forholdsvis store, virker de legende lette og giver noget rigtig lækkert lys.

De fåes i to størrelser og man kan mixe og matche dem, som man føler for. Du kan for eksempel nøjes med en enkel én i den lille størrelse i skrivehjørnet, eller hvad med en stor statement lampe i en smuk farve til spisebordet? Hvis du har et længere bord, så vil det være at foretrække med flere lamper, gerne en 3-4 stykker. Går du efter det enkle look, kan du vælge ens farvede lamper, men hvis du derimod er lidt mere modig, kan du med fordel mikse farverne, så du får det smukkeste farvespil. Normalt er jeg ikke den største fan af gul eller gullige toner, men ovenstående lampe i den nævnte farve giver et virkelig flot modspil til de mørke og lidt tungere farver.

Jeg ved ikke med jer, men jeg er i hvert fald helt hooked på disse smukke, smukke lamper fra Design by Us og jeg er helt sikker på, at de vil pynte godt i vores spiseskrog.

God weekend <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG