Everything

Lækre august toner

33

Efter at have lånt min mors dyt en hel del de sidste par uger har jeg fået hørt en hel masse radio. Det plejer jeg normalt ikke (eftersom vi ikke ejer én), så det er ikke så tit, at jeg får opdateret min spilleliste. Det må det dog lige siges, at jeg har fået gjort de sidste to ugers tid. OG HOLD DA OP! Hvor bliver der da bare spillet en hel masse lækkert musik i radioen for tiden. Top lækkert sommer musik, som man ikke kan lade være med at blive glad i låget af.

Læs også: Jeg kunne altså ikke vente længere!

Der er specielt 4 sange, som jeg ikke kan få nok af lige for tiden. I hører dem sikkert også – de bliver nemlig spillet i radioen non-stop (eller også havde Skala FM tilfældigvis et hak i pladen, da jeg lyttede med).

.

Dette nummer er fra gemmerne. Sangen stammer faktisk helt tilbage fra 2012, men på magisk vis har den formået at blive lidt af en sommer genganger de seneste år (det har jeg fået fortalt, jeg er nemlig først stødt på den i år, så jeg ved det ærlig talt ikke, ha). Skøn, det er den skam og jeg kan ikke lade være med at finde min indre cheerleader frem, når denne sang kommer på.

.

Denne sang er det nok ikke alle, der vil synes lige godt om. Det gælder vel mange danske sange; enten er du helt tosset med det, eller også kan du ikke fordrage det. Lige i øjeblikket er jeg temmelig vild med denne lyd, men når jeg får afspillet den et vidst antal gange, så kan det da godt være, at den bliver gemt væk, for good.

Læs også: I august vil jeg..

.

This is most definitely a keeper. Skal jeg være ærlig, så tror jeg aldrig, at jeg vil blive træt af denne sang. Den har alt det, som jeg elsker; et lækkert guitar riff blandet med en god omgang pop. Den er rolig og rar og den minder mig om Avicii’s Wake Me Up, som er én af mine yndlingssange nogensinde. Denne kunne godt blive en god genganger for mit vedkommende!

.

Ham her. Ham er jeg blevet temmelig glad for, temmelig hurtigt! Shawn. Åh, hvor er han bare skøn! Han laver det ene lækre nummer efter det andet, de er gode, catchy og så har han en skøn stemme. Senest er det denne sang, der dominerer diverse radiostationer. Mon ikke der venter sig endnu et hit fra ham lige rundt om hjørnet?


Normally I do not update my playlist that often, but since I borrowed my mother’s car and got the chance to listen to the radio, I thought it was time for some updating! These 4 tunes are my latest addition and damn, they are sweet!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG