Style

Jeg ta’r en slapper

Jeg har haft en SKØN weekend! I går var jeg med mine søstre til Rasmus Seebach koncert i Nyborg og nøj, hvor var det bare hyggeligt! Vi fik skrålet, sunget og danset, morede os og fik tilføjet et fantastisk minde til gemmebogen. Jeg er ikke den helt store Seebach fan, men man kan altså ikke lade være med at komme i godt humør, når man lytter til hans sange. 🙂

Efterfølgende tog vi til Lundeborg, hvor vi overnattede hos én af min mors veninder. Her hyggede vi os med Disney film og da vi så vågnede her til morgen, fik vi lækker morgenmad. Det var nu ikke så skidt endda. Jeg nød en god kop kaffe til den smukke havudsigt og inden vi tog hjem ad igen, fik vi også gået en lille tur på stranden.

Læs også: 24 år & en vom

Min weekend kunne ikke have været meget bedre, virkelig ikke! Vi har trukket stikket og bare nydt hinandens gode selskab. Derfor var det også oplagt for mig at hoppe i et helt afslappet sæt, bestående af en tee, et par basic jeans og et par sneaks, no make up og en knold på toppen. Sådan kører vi den i dag og det føles skønt. 🙂


I had the most amazing weekend with my sisters. We went to a Rasmus Seebach concert, watched Disney movies, slept together and woke up to a delicious breakfast. Before going back home we decided to take a walk a long the beach and it was wonderful. In the occasion I wore this outfit; pure relaxation. 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG