Landscapes, Wanderlust

Jeg drømmer mig tilbage til Mallorca

Bloggen har været lidt stille på det sidste. Hovedårsagen er den, at jeg har arbejdet utroligt meget på det sidste og haft to arbejdsweekender i træk. Det har taget lidt på min energi og eftersom jeg gerne vil gøre mit bedste på arbejdet, har jeg valgt at fokusere 100% på det, i stedet for kun at lægge 70% i det og 30% her på bloggen.

Læs også: Et år siden – Bryllupsdagen

I dag har jeg så fri og imens jeg sidder og kigger ud af vinduet på det sørgelige danske vejr, kan jeg ikke lade være med at sidde og drømme mig tilbage til Mallorca. Jeg kunne nu godt bruge lidt sol! Bare en lille smule – og gerne på min fridag, så jeg kan få det meste ud af det. 🙂

NÅ, men det er jo ikke bare en helt almindelig dag i dag og Mallorca kan jeg godt lægge lidt fra mig; jeg skal nemlig til bryllup i dag! Min skønne bonussøster skal forevige hendes kærlighed til hendes søde forlovede. Jeg glæder mig helt vildt til at være en del af deres specielle dag og være med til at hylde deres kærlighed til hinanden.

God dag til jer!


I cannot help but to dream about Mallorca. I long for some sun and a little heat, but unfortunately there is none for me today! But this day is no ordinary day; my fantastic bonus sister is getting married and I am so excited to be a part of their special day.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG