Everything

I august vil jeg..

12

Selvom vi er halvvejs igennem august måned (vildt ikke?!), så synes jeg lige, at jeg ville dele mine tanker og planer for måneden med jer. Nogle af de helt store øjeblikke har vi allerede oplevet, men der venter sig nogle stykker endnu, som jeg ser virkelig meget frem til!

I august måned vil og skal jeg:

» Deltage i nogle skønne bryllupper <3
» Gå en tur på stranden
» Til Rasmus Seebach koncert med mine søstre 🙂
» Hygge med vores dejlige niecer
» Se gratis koncert i Kongens Have med en god veninde
» Måske tage en dukkert i havet
» Bestille rejse til London

Læs også: Polen – 1 år siden

Jeg glæder mig noget så inderligt til disse små højdepunkter i løbet af august måned. Vi har allerede været til ét bryllup, som var helt fortryllende (og som du kan læse mere om her), men allerede på tirsdag går det løs igen, når min mor også skal have en ring på fingeren. Inden ugens udgang skal jeg også til koncert med mine skønne søstre, vi skal se Rasmus Seebach i Nyborg og jeg er sikker på, at vi nok skal få en fest! Sidst, men ikke mindst, glæder jeg mig helt enormt meget til det sidste punkt på listen, når min veninde og jeg booker vores tur til London.

Vi har så meget at se frem til!


We have a look to look forward to this month! I have already witnessed my sister’s wedding, but I am yet to witness my mother’s on Tuesday. By the end of the week me and my sisters are going to a Rasmus Seebach concert, which I am very excited about. Last, but not least, I cannot wait for the end of the month when my friend and I are booking our trip to London!!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG