Everything

Hverdags glimt

Personligt er jeg helt vild med disse indlæg hos andre bloggere, så jeg tænkte; hvorfor ikke selv begynde på dem? Det har jeg så vedtaget og i vil derfor fremover, i ny og næ, kunne følge lidt med i de små ting, som sker i min hverdag, som jeg måske normalt ikke ville dele. 🙂

PicMonkey Collage4

1) Rasmus Seebach koncert med mine søstre. 2) En god is på en solrig dag. 3) Smukke sommerfugle på en skøn dag.

Jeg har allerede været en smule inde på Rasmus Seebach koncerten, som jeg og mine 3 søstre tog med til i sidste weekend. Det kan ikke siges ofte nok, at vi hyggede os noget så hjerteligt. Noget af det sjoveste var dog, da min lillesøster, Melle, insisterede på, at jeg skulle op på hendes ryg. Det føltes lidt underligt, må jeg tilstå, men hold nu op, hvor var det sjovt! Det skulle selvfølgelig foreviges med et billede!

.

PicMonkey Collage3

1) Min nye yndlings parfume! 2) En skøn udsigt. 3) Belgisk vaffel i det gode vejr.

Billede 2 og 3 er fra en rigtig dejlig dag med mine familie. Denne dag var vi ude at kigge på hus til dem og endte med at tage et smut til Vaffelhuset i Svendborg, hvor jeg fik denne lækre basse. Mums! Efterfølgende tog vi en tur til Lundeborg, hvor vi nød denne skønne udsigt og hinandens gode selskab.

.

PicMonkey Image5

1) Kæresten og jeg nød fridagen inde i HC Andersen Haven. 2) Et glimt fra vores stue. 3) Jeg besøgte min skønne veninde i Kolding.

Jeg tog en søndag et smut forbi min bedste venindes nye lejlighed i Kolding. Vi hyggede os og grinede en del. Der blev også tid til at kigge på weekendophold i London, samt gået en tur omkring Koldinghus. Vejret var dog ikke hele tiden lige godt og vi var på et tidspunkt nødt til at søge ly under et stort træ for at undgå at blive fuldstændigt gennemblødte. Det ledte til dette billede af to kujoner i regnvejret. 🙂


From now on I am going to show some everyday pictures on my blog – pictures that probably would not have been posted on the blog.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG